top of page

Aankomende activiteiten

Vanaf 1 mei komen de nieuwe data voor de workshops online. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wonderzoekers®les- Het bos.jpg

Wonderzoekers in de proeftuin

1 uur

€ 15

Nieuwe locatie Westerpark

We zijn aankomende tijd hard aan het werk om onze nieuwe locatie in het Westerpark helemaal tip-top te maken. Midden in een geheime tuin staat een te gek boshuisje, waar we jullie graag willen ontvangen. De vijver met broedende ijsvogels, de speelhut en kampvuurcirkel.....we garanderen een fantastische ervaring.

Wonderzoekers® les - Het Chocolade Lab

Tinkering voor creatieve Wonderzoekers

1 uur

€ 15

Nieuwe locatie Westerpark

Kinderen die dol zijn op knutselen en creatief bezig zijn, zijn bij ons aan het juiste adres. In ons Tinkering-programma kunnen ze hun verbeelding de vrije loop laten en experimenteren met een scala aan materialen en gereedschappen. Onze ervaren begeleiders staan klaar om te inspireren en ondersteunen. Dus waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan bij Wonderzoekers en ontdek de magie van Tinkering!

Super Surprise komt terug in november 2024

2 uur

€ 25

Theo Thijssenschool, Westerstraat

Heb je thuis geen zin in rommel of geen inspiratie voor jouw surprise? Wij hebben alle spullen en coole ideeën om je te helpen. Vergeet niet je cadeautje mee te nemen zodat je het erin kan knutselen. Als er tijd over is helpen we je zelfs met een gedicht! Let op: voor deze workshop moet ieder kind een volwassen begeleider mee.

strook
bottom of page